EN

Ve svém živlu

Najděte sami sebe a změňte svůj život

Ken Robinson, Lou Aronica


Jak využít talent a vášeň a změnit tak svůj život
Všichni se rodíme s ohromnými přirozenými schopnostmi, ovšem čím déle jsme na světě, tím více jich ztratíme. Příliš mnoho z nás nikdy nevyužije svých skutečných schopností, a nevíme proto, co všechno bychom mohli dokázat. Abychom ze sebe i z druhých dostali to nejlepší, musíme najít svou vášeň, probudit svůj talent – musíme se vrhnout do svého živlu. Ken Robinson nabízí širší pohled na lidské schopnosti a kreativitu a na prospěch, který nám všem přináší, když lépe využíváme svého nadání a zálib.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Element How Finding Your Passion
Počet stran 296
EAN 9788026501305
Datum vydání 07.10.2013
Věk od 15
Formát 127x178 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,28
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Všichni se rodíme s ohromnými přirozenými schopnostmi, ovšem čím déle jsme na světě, tím více jich ztrácíme. Příliš mnoho z nás nikdy nevyužije svých skutečných dovedností, a nevíme proto, co všechno bychom mohli dokázat.

Většina lidí nemá nejmenší zdání, v čem spočívá jejich skutečné nadání a zájmy. Netěší je jejich současná práce, ale současně netuší, co by je vlastně naplňovalo. Na druhé straně existují také lidé, kteří jsou ve svém oboru mimořádně úspěšní, dělají svou práci s vášní a nedokážou si představit, že by dělali něco jiného. Jejich příběhy nás všechny mohou naučit něco důležitého a povaze lidských schopností a o jejich využití.

Kniha Ve svém živlu obsahuje širokou paletu příběhů o kreativní cestě velmi rozdílných lidí. Tito lidé vyprávějí, jak poprvé poznali svůj jedinečný talent a jak si velice úspěšně vydělávají tím, co milují. Ken Robinson nabízí širší pohled na lidské schopnosti a kreativitu a na prospěch, který nám všem přináší, když lépe využíváme svého nadání a zálib. Musíme zajistit, aby všichni lidé měli možnost dělat to, co by dělat měli, aby objevili svůj vlastní živel svým vlastním způsobem. Tato kniha je oslavnou písní úžasné různorodosti lidského talentu a mimořádného potenciálu růstu a rozvoje.

Abychom ze sebe i z druhých dostali to nejlepší, musíme si osvojit širší pojetí lidských možností. Musíme se vrhnout do svého živlu.

Sir Ken Robinson, Ph.D., je mezinárodně uznávaný lídr v oblasti kreativity, inovace a rozvoje lidského potenciálu. Je poradcem vlád, podniků, vzdělávacích systémů a řady předních světových kulturních organizací.

Lou Aronica je autorem dvou románů a spoluautorem několika naučných děl, včetně bestselleru The Culture Code (spolu s Clotaire Rapaillem).

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM