EN

Timeless – Zachránci nového času

Armand Baltazar


Prožijte fascinující dobrodružství na vlnách Pratlantiku
Po Srážce časů se zrodila nová Země, kde slova jako minulost, současnost a budoucnost ztratila svůj význam. Divočinou táhnou stáda dinosaurů, nad městy se tyčí futuristické domy a v přístavu se potkávají parníky s obřími roboty. Život Diega Ribery, syna geniálního vynálezce, se v den jeho třináctin obrátí naruby. Zjistí, že zdělil otcovo tajemné nadání a vzápětí se stane svědkem jeho únosu. Unikne temným nájezdníkům z Aeterna a zachrání otci život?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Timeless - Diego and the Rangers of the Vastlantici
Původní jazyk angličtina
Řada Timeless
Počet stran 616
EAN 9788025336793
Datum vydání 10.05.2018
Věk od 10
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 1,177
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po Srážce časů se zrodila nová Země: kontinenty změnily tvar, vyrostla nová pohoří a oceány se vylily z břehů. Divočinou táhnou stáda mamutů a dinosaurů, nad městy se tyčí mrakodrapy a v přístavu New Chicaga se potkávají parníky, plachetnice a obří roboti. Minulost, přítomnost a budoucnost splývají a vytváří nový, naprosto originální svět.

V den svých třináctých narozenin se Diego Ribera probudí s jedinou myšlenkou: dostane konečně vytoužené létací prkno? Netuší, že brzy bude muset řešit mnohem závažnější věci. Stane se totiž svědkem únosu svého otce – geniálního vynálezce Santiaga. Nájezdníci z Aeterna chtějí využít jeho schopností a ovládnout svět. Odvezli ho neznámo kam a Diegovi nezbývá nic jiného, než na to přijít a vyrazit mu na pomoc…

Armand Baltazar je malíř, grafik a animátor, jehož jméno je dlouhodobě spojeno s prací pro filmová studia DreamWorks, Walt Disney nebo Pixar. Příběh, který napsal, doprovází více než sto padesát úžasných ilustrací, díky nimž si dobrodružství na pevnině i na vlnách širého Pratlantiku dokonale užijete!

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Armand Baltazar

Armand Baltazar

Armand S. Baltazar se narodil roku 1967 v chicagské čtvrti North Side. Vystudoval Northern Illinois University titulem z výtvarného umění a později ilustraci na kalifornské Art Center College of Design. Svou filmovou kariéru začal u DreamWorks SKG Animation a později přešel k Walt Disney Feature Animation a Image Movers Digital. V současné době pracuje jako Senior Designer pro Pixar Animation Studios. Výtvarně se podílel na filmech Princ Egyptský, Příběh žraloka, Spláchnutej, Princezna a žabák, Vánoční koleda, Auta 2, Rebelka, V hlavě,...
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM