EN

Život je tak jednoduchý, ale my…

Karel J. Tadeáš Rakušan


Vyprávění dnes už dospělého muže, který se potýkal se zdravotními obtížemi, o jeho dětství, dospívání a částečně i dospělosti.
Vyprávění dnes již 50letého chlapa, který si v dětství prošel dětskou mozkovou obrnou a je neskutečně vděčný za mnohdy nekompromisní výchovný přístup jeho rodičů, který by se dal shrnout větou „když nemůžeš, tak trochu přidej“. Vyprávění začíná v jeho pouhém roce, kdy si vzpomíná na první zážitek, a končí v jeho 48 letech. Součástí vzpomínek jsou také jeho vlastní životní postoje, které vyjadřuje myšlenkou „láska, která nebolí, není láskou, ale falší“.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076912991
Datum vydání 29.04.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,393
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

„Jednou jsem se narodil, abych se radoval ze života, tak se přece nebudu povalovat u televize nebo se neuzavřu do sebe.“ Vyprávění dnes již 50letého chlapa, který si v dětství prošel dětskou mozkovou obrnou a je neskutečně vděčný za mnohdy nekompromisní výchovný přístup jeho rodičů, který by se dal shrnout větou „když nemůžeš, tak trochu přidej“. Vyprávění začíná v jeho pouhém roce, kdy si vzpomíná na první zážitek, a končí v jeho 48 letech. Součástí vzpomínek jsou také jeho vlastní životní postoje, které vyjadřuje myšlenkou „láska, která nebolí, není láskou, ale falší“.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM