EN

Stres ve škole a jak ho zvládnout

Petra Buchwald


Zvládněte stres!
Pedagogové pracují pod velkým stresem. Zátěž spojená s administrativou a frustrující pocit, že člověk ve vyučování nestačí nárokům, vedou právě u zanícených učitelů ke stresu. Kniha nabízí pomoc, jak stres zvládnout. Na příkladech z každodenního života vysvětluje, jak se stres projevuje, a nabízí nové metody a cvičení pro jeho zvládnutí, které jsou okamžitě využitelné v běžném pracovním dni.

Detailní informace

Ilustrátor Alice Trojanová
Jazyk čeština
Původní název Stress in der Schule
Počet stran 104
EAN 9788026601593
Datum vydání 16.09.2013
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,218
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Stres – žádná jiná profese tímto nebezpečným fenoménem netrpí do té míry jako učitelé. Stres má dramatické dopady na školu, žáky a především na samotné pedagogy. Týká se to zejména nadšenců, kteří se své práci věnují naplno a berou ji odpovědně.

STRES VE ŠKOLE vám ukáže cestu, jak se s tímto vyčerpávajícím problémem vypořádat.

Příklady z každodenního života, praktická cvičení zaměřená na individuální řešení těžkých situací a nové, inovativní metody zvládání stresu dělají z této přehledně uspořádané příručky nepostradatelného pomocníka pro každého učitele, který je vystaven stresu.

Autorka:

Dr. phil. Petra Buchwald vystudovala pedagogiku, psychologii a sociologii a působí jako profesorka na univerzitě ve Wuppertalu v Institutu pro výzkum vzdělávání, který je součástí School of Education. Jako prezidentka mezinárodní společnosti STAR (Stress and Anxiety Research Society) zabývající se výzkumem stresu a úzkosti má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM