EN

Hrajeme si a zpíváme pro radost

25 zhudebněných básniček

Zíma Jan


Písničky o věcech, se kterými se setkáváš každý den!
25 písniček ze zpěvníku na CD nazpíval dětský sbor KANTILÉNA. Jsou o věcech, se kterými se děti každý den setkávají: o tom, co vidí ve městě, v přírodě, doma i o ročních dobách či počasí. Naproti notám leží celostránková barevná ilustrace, která zobrazuje příběh odehrávající se v písničce. Děti si tak procvičí své hudební dovednosti i znalosti potřebné pro běžný život. Součástí CD jsou i tzv. karaoke verze – doprovod, se kterým si malí zpěváčci mohou ověřit, jak si zapamatovali slova i melodii písničky!

Detailní informace

Žánr písničky
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788026602071
Datum vydání 23.09.2013
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

25 písniček ze zpěvníku na přiloženém CD nazpíval dětský sbor KANTILÉNA. Jsou o věcech, se kterými se děti každý den setkávají: o tom, co vidí ve městě, v přírodě, doma i o ročních dobách či počasí. Naproti notám leží celostránková barevná ilustrace, která zobrazuje příběh odehrávající se v písničce. U ní jsou otázky, zda si dítě zapamatovalo, k čemu slouží věc, o které se zpívá. Děti si tak procvičí své hudební dovednosti i znalosti potřebné pro běžný život.

Součástí CD jsou i tzv. karaoke verze – doprovod, se kterým si malí zpěváčci mohou ověřit, jak si zapamatovali slova i melodii písničky!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM