EN

Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení

Tony Buzan


Je to jednoduché - potřebujete jen papír, fixy a vlastní mozek!
Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami? Učitelé to dělají také a dokážou vám opravdu zamotat hlavu. Naše mozky však milují barvy, vzrušení, různorodost, energii, pohyb – všechno, co černobílé řádky poznámek pro opakování nenabízejí. Zkuste tedy použít myšlenkové mapy, díky kterým bude učení tisíckrát zajímavější a nekonečně snazší.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Mind Maps for Kids - Study Skills
Původní jazyk angličtina
Počet stran 128
EAN 9788026502630
Datum vydání 08.09.2014
Věk od 6
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,241
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami (a s účty za mobilní telefon a úklidem vašeho pokoje)? Učitelé to dělají také a dokážou vám opravdu zamotat hlavu. Naše mozky však milují barvy, vzrušení, různorodost, energii, pohyb – všechno, co černobílé řádky poznámek pro opakování nenabízejí. Zkuste tedy použít myšlenkové mapy, díky kterým bude učení tisíckrát zajímavější a nekonečně snazší.

Myšlenkové mapy může používat každý a vše, co potřebujete, je papír, fixy a vlastní MOZEK! Budete pracovat chytřeji, namísto usilovněji. Když pracujete chytřeji, můžete si dovolit více přestávek, zapomenout na stres, více se bavit se svými přáteli, a navíc dostávat mnohem lepší známky.

Zamyslete se nad tím, kolik hodin jste strávili studiem:

• matematiky,

• jazyků a literatury,

• přírodopisu, zeměpisu a dějepisu?

TISÍCE!

ALE...

Kolik hodin jste strávili nad těmito tématy:

• paměť,

• zapisování poznámek,

• tvůrčí schopnosti,

• schopnosti vašeho mozku,

• k čemu dochází v paměti poté, co se něco naučíte,

• techniky opakování,

• techniky pro zvládnutí zkoušek?

ŽÁDNÉ!

S myšlenkovými mapami procvičíte svůj mozek a učení budete zvládat efektivně a s radostí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tony Buzan

Tony Buzan

Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM