EN

21. den

Kass Morgan


V tomto vzrušujícím pokračování knihy Prvních 100 Kass Morganová odhaluje neuvěřitelná tajemství, zpochybňuje všechny základní jistoty a testuje pevnost lidských vztahů.
Již stovky let na Zemi nikdo nevkročil – až do teď. Od přistání stovky odsouzenců uplynulo již 21 dní. Jsou to jediní lidé, kteří žijí na planetě… nebo si to alespoň myslí. V tváří tvář neznámému nepříteli se Wells pokouší udržet skupinu pohromadě. A na vesmírné stanici musí Glass podstoupit nemyslitelnou volbu mezi životní láskou a životem samotným.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Day 21
Původní jazyk angličtina
Řada Prvních 100
Překladatel Ivana Svobodová
Počet stran 264
EAN 9788074477669
Datum vydání 19.01.2015
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,43
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Již stovky let na Zemi nikdo nevkročil – až do teď.

Od přistání stovky odsouzenců uplynulo již 21 dní. Jsou to jediní lidé, kteří žijí na planetě… nebo si to alespoň myslí. V tváří tvář neznámému nepříteli se Wells pokouší udržet skupinu pohromadě. Clarke se zatím snaží odhalit tajemství údajně opuštěné planety a pomoci Bellamymu najít jeho sestru – bez ohledu na možné následky. A na vesmírné stanici musí Glass podstoupit nemyslitelnou volbu mezi životní láskou a životem samotným.

V tomto vzrušujícím pokračování knihy Prvních 100 Kass Morganová odhaluje neuvěřitelná tajemství, zpochybňuje všechny základní jistoty a testuje pevnost lidských vztahů. A jestliže chce sto odsouzenců přežít, musí si uvědomit, že existuje jen jediné řešení – zapomenout na všechny spory a spolupracovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Prvních 100"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kass Morgan

Kass Morgan

Kass Morganová je pseudonym americké autorky a redaktorky Mallory Kassové, která se proslavila dystopickou YA sérií Prvních 100, podle které byl natočen i stejnojmenný seriál. Vystudovala angličtinu a historii na Brownově univerzitě a následně literaturu 19. století na Oxfordu. Žije v New Yorku a pracuje jako redaktorka nakladatelství Scholastic. Největší starosti jí dělá to, že se její knihovna z IKEA zhroutí a pohřbí ji pod lavinou sci-fi a viktoriánských románů.  
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM