EN

Jak se Káťa naučila zavazovat tkaničku

Oldřich Růžička


Leporelo ve tvaru dětské boty. Naučte děti zavazovat tkaničku.
Leporelo ve tvaru dětské botičky naučí děti přístupnou a hravou formou zavazovat tkaničky. Titul obsahuje jednoduchý motivační příběh a pod sešněrovanými stránkami v jednotlivých krocích i ilustrovaný návod jak si tkaničku zavázat.

Detailní informace

Žánr leporelo
Ilustrátor Alexandra Hetmerová
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 9788087222324
Datum vydání 02.02.2015
Věk od 3
Formát 90x180 mm
Nakladatelství B4U Publishing
Hmotnost 0,229
Typ Kniha

Leporelo ve tvaru dětské botičky naučí děti přístupnou a hravou formou zavazovat tkaničky. Titul obsahuje jednoduchý motivační příběh a pod sešněrovanými stránkami v jednotlivých krocích i ilustrovaný návod jak si tkaničku zavázat.

V knize naleznete dva způsoby zavazování tkaniček, aby si mohl každý vybrat ten, který je mu bližší. Tkanička se dá z jednotlivých dírek vytáhnout stejně jako ze skutečné boty. Děti se tedy naučí nejen tkaničky zavazovat, ale zdokonalí si i svoji jemnou motoriku při navlékání tkaniček do dírek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity a více než 12 let působil jako učitel na základní škole a následně na gymnáziu. Po opuštění pedagogické dráhy začal pracovat jako redaktor, posléze šéfredaktor a publisher v nakladatelství Computer Press, kde stál mimo jiné u zrodu nově vznikajících redakcí knih pro děti a mládež, redakce hobby literatury a dalších oblastí non-fiction literatury. V roce 2007 založil nakladatelství B4U Publishing, které se od svého počátku zaměřilo na tvorbu knih pro děti a orientovalo se převážně na zahraniční trhy. Jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a prodávají se ve čtyřiceti zemích pěti kontinentů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM