EN

Úžasný svět techniky U6

Radek Chajda, Kamila Teslíková


Katapultujte se do „Ligy výjimečných mozků“!
Jak poznat úžasný svět techniky a ještě se přitom pobavit? Staň se členem „Ligy výjimečných mozků“ a vyzkoušej si fyzikální zákony na vlastní kůži – společně s panem Továrníkem, pomocníkem Ducháčkem a robotem Adveem ze stejnojmenné televizní soutěže plné pokusů a zážitků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788074480478
Datum vydání 18.05.2015
Věk od 8
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knížka, která vás katapultuje do „Ligy výjimečných mozků“!

Jak poznat svět techniky a ještě se přitom pobavit? Oblíbená televizní soutěž plná pokusů a zážitků, ve které si soutěžící vyzkouší fyzikální zákony na vlastní kůži, je tu tentokrát pro vás i na knižních stránkách! „Ligu výjimečných mozků" pro zvídavé založil a buduje geniální pan Továrník za asistence svého pomocníka Ducháčka a robota Adveeho a i vy se můžete stát jejími členy!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Chajda

Radek Chajda

Studoval odbornou fyziku se zaměřením na optiku a také učitelství matematiky a fyziky, obojí na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pracoval jako odborný technik, což mu umožnilo získat široký přehled v technických aplikacích. Zároveň má i osmiletou praxi jakou učitel matematiky a fyziky. Nyní navštěvuje školy se svým programem „Hravá věda“ a věnuje se popularizaci vědy a techniky. Své bohaté zkušenosti z pedagogické praxe i technických oborů uplatňuje nejen ve svých publikacích, ale také ve spolupráci s Českou televizí při tvorbě naučných pořadů pro děti.
Zobrazit profil autora

Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM