EN

Bratrstvo Bílého klíče

František Langer


Někdy i opuštěná zahrada představuje kouzelný svět, v němž se představy a sny stávají skutečností.
Bratrstvo bílého klíče je tajný spolek prožívající v opuštěné zahradě romantická dobrodružství, po jakých touží každý správný kluk, holky nevyjímaje. Jarkovi a jeho kamarádům se zahrada mění v bitevní pole, v tajnou chodbu a středověkou mučírnu, ale stává se i skutečným domovem medvěda, který utekl z cirkusu, a ringem boxera Čipery. Ale bratrstvo funguje i jako detektivní ústav, který vypátrá ztraceného psa a usvědčí zloděje.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 188
EAN 9788000044965
Datum vydání 07.11.2016
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Někdy i opuštěná zahrada představuje kouzelný svět, v němž se představy a sny stávají skutečností.

Bratrstvo bílého klíče je tajný spolek prožívající v opuštěné zahradě romantická dobrodružství, po jakých touží každý správný kluk, holky nevyjímaje. Jarkovi a jeho kamarádům se zahrada mění v bitevní pole, v tajnou chodbu a středověkou mučírnu, ale stává se i skutečným domovem medvěda, který utekl z cirkusu, a ringem boxera Čipery. Ale bratrstvo funguje i jako detektivní ústav, který vypátrá ztraceného psa a usvědčí zloděje. Opuštěná zahrada zkrátka představuje kouzelný svět, v němž se představy a sny členů Bratrstva stávají skutečností.

Třetí svazek edice Knihovna pro děti 21. století.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

iliteratura.cz - Bratrstvo bílého klíče

„…Kniha Františka Langera o partě pražských kluků je dnes již klasický román pro děti a mládež. Ačkoliv se příběhy kluků z Vinohrad odehrávají za první republiky, neztratily nic ze své atraktivity…“
NAPIŠTE NÁM