EN

Spirit Animals – Vzestup a pád

6.díl

Eliot Schrefer


Hluboko v poušti je bedlivě střežená oáza, do které ještě žádný člověk nevstoupil. Podaří se to Mej-lin, Abeke, Conorovi a Rolanovi? 6.díl oblíbené fantasy série.
Hluboko v poušti je nádherná oáza, které vládne výjimečný panovník. Je to lev, král zvířat, a jeden z Velkých strážců. Na jeho území ještě nikdy žádný člověk nevkročil a dostat se do oázy, ve které střeží svůj zlatý talisman, je prý nemožné. Conor, Abeke, Mej-lin, Rolan a jejich zvířata už při honu za talismany překonali nejedno nebezpečí. Obětovali mnohé, ale ta největší oběť je teprve čeká. Erdas se totiž otřásá v základech a krutý nepřítel nepřestává hatit jejich plány…

Detailní informace

Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název SPIRIT ANIMALS #6 RISE AND FALL
Původní jazyk angličtina
Počet stran 208
EAN 9788025327326
Datum vydání 28.03.2016
Věk od 11
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,326
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře?

Hluboko v poušti je nádherná oáza, které vládne výjimečný panovník. Je to lev, král říše zvířat, a jeden z Velkých strážců. Na jeho území ještě nikdy žádný člověk nevkročil a dostat se do oázy, ve které střeží svůj zlatý talisman, je prý nemožné.

Conor, Abeke, Mej-lin, Rolan a jejich zvířata už při honu za talismany překonali nejedno nebezpečí. Nyní však jejich společenstvo rozdělila zákeřná zrada.

Obětovali mnohé, ale ta největší oběť je teprve čeká. Erdas se totiž otřásá v základech a krutý nepřítel nepřestává hatit jejich plány…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Spirit Animals"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM