EN

Grafomotorická cvičení pro předškoláky

Lenka Košková


Krůček blíž ke škole s tužkou v ruce
Pracovní sešit je určený všem předškolákům, které brzy čeká nástup do první třídy a tam i jejich vlastní školní pero a doopravdické psaní. Jednoduchá koncepce stránek umožňuje dětem soustředit se na plnění úkolů bez zbytečného rozptylování. Obrázky uvnitř jsou velmi názorné a vlídné. Knihou provází dva sourozenci – malý školák Kryštůfek a jeho mladší sestřička Sára. Společně s nimi můžete prožít neobyčejné letní dobrodružství a pěkně se nad úkoly pobavit a vyřádit.

Detailní informace

Ilustrátor Růžek Miroslav
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788026610977
Datum vydání 08.05.2017
Věk od 4
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,277
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Grafomotorická cvičení pro předškoláky

Letní dobrodružství Kryštofa a Sáry

Pracovní sešit Grafomotorická cvičení pro předškoláky nabízí spoustu práce i zábavy všem dětem, které brzy čeká nástup do školy a tam i jejich první školní pero, s nímž začnou konečně doopravdy psát! Jednodušší úkoly z této knihy však zvládnou i mladší děti, které si při jejich plnění procvičí správné držení tužky, uvolněné pohyby rukou a základní manipulaci s tužkou. Malé děti tak mohou pomoci vytečkovat písek na mořském pobřeží, dokreslit maják nebo třeba vlásky malé dívenky...

Celou knihou provází dva sourozenci – malá Sára a její o trošku starší bratříček Kryštof. Společně prožijí nejedno dobrodružství u svých prarodičů na venkově. Vždyť objevit na půdě podivně vyhlížející koberec, to si o dobrodružství přímo říká! To pak už stačí jen nasednout a vydat se s kapkou zvědavosti za spoustou dalších zážitků i do vzdálenějších a tajuplných míst. Příběh o Kryštofovi a Sáře je s úkoly propojen, ovšem úkoly je možné řešit i samostatně.

Co děti v knize čeká?

* příprava na psaní ve škole

* lehké i složitější úkoly

* možnost vybarvit si obrázky

* malý letní příběh

* hravé básničky

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM