EN

P. S. Stále Tě miluju

Jenny Hanová


Pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale právě to ji činí tak úžasnou.
Láska přijde, když to nejmíň čekáš… No jo, ale proč se to muselo stát zrovna mně? Když jsme s Peterem naše chození jen předstírali, bylo to v pohodě. Jenže já jsem se do něj opravdu zamilovala! Co teď? A aby toho nebylo málo, tak se tu navíc objevil ON. Vypadá to, že k němu stále něco cítím. Můžu milovat oba dva? Nebo si musím vybrat? Já vážně nevím jak dál…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název P. S. I Still Love You
Původní jazyk angličtina
Počet stran 304
EAN 9788075441270
Datum vydání 06.06.2016
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,437
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí jeden kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i pocity, které k němu cítila. Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou?

Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Všem klukům, které jsem milovala"

Hodnocení čtenářů

Kamila ŠEBEŇOVÁ
Druhý díl knihy Všem klukům které jsem milovala, je to krásná kniha patří k mým nejoblíbenějším, musím uznat, že druhý díl je mnohem lepší než první! Určitě doporučuju:-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenny Hanová

Jenny Hanová

Jenny Hanová pochází z Richmondu ve Virginii. Vystudovala tvůrčí psaní pro děti a mládež v New Yorku. Toto město si zamilovala (nejkrásnější je podle ní na podzim), a po škole se přestěhovala do jedné z jeho částí – Brooklynu. Nejlépe se jí píše v kavárnách, v metru nebo klidně doma u známých. Má ráda Harryho Pottera a nejvíce fandí Zmijozelu. Ven by nikdy nevyšla bez červené rtěnky, pera a zápisníku. Mezi její nejznámější knihy patří ty ze série Všem klukům, které jsem milovala.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM