EN

Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana 2: Příběhy psané střelným prachem

Vlastislav Toman


Legendární povídky a komiksy Vlastislava Tomana o historii střelných zbraní
Petronely, táborské píšťaly, hákovnice… Jak vypadaly první palné zbraně a jak se vlastně přišlo na to, že se prach dá využít ke střelbě? Vlastislava Tomana toto téma natolik inspirovalo, že o vzniku střelných zbraní napsal několik příběhů a v časopise ABC postupně vycházely komiksy, které vás zavedou do nejrůznějších dob a míst. V této knize najdete všechny povídky i komiksy pohromadě a budete se tak moct ponořit do příběhů, ve kterých není o dobrodružství nouze.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788075054456
Datum vydání 17.10.2016
Věk od 15
Formát 210x297 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 1,194
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Legendární povídky a komiksy Vlastislava Tomana o historii střelných zbraní

Petronely, táborské píšťaly, hákovnice… Jak vypadaly první palné zbraně a jak se vlastně přišlo na to, že se prach dá využít ke střelbě? Vlastislava Tomana toto téma natolik inspirovalo, že o vzniku střelných zbraní napsal několik příběhů a v časopise ABC postupně vycházely komiksy, které vás zavedou do nejrůznějších dob a míst – do Čech v období husitských válek, do období tureckých vpádů na Slovensko či mezi piráty v Karibiku. V této knize najdete všechny povídky i komiksy pohromadě a budete se tak moct ponořit do příběhů, ve kterých není o dobrodružství nouze.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zlatá kniha komiksů"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vlastislav Toman

Vlastislav Toman

Jméno Vlastislava Tomana je neodmyslitelně spojeno s časopisem ABC mladých techniků a přírodovědců, který v roce 1956 spoluzakládal a o tři roky později se stal jeho šéfredaktorem. Během třiceti dvou let jeho řízení se ABC stalo největším časopisem pro mladé a ovlivnilo řadu následujících generací. Vlastislav Toman je ale znám také jako autor mnoha vědecko-fantastických komiksů a dobrodružných i populárně naučných povídek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM