EN

Tajemství ohnivých pegasů

Rebecca Lisle


Jemně mrazivá fantasy v duchu Dickensova Olivera Twista.
Podaří se Sparrow zachránit okřídlené koně a najít svou rodinu? V den jedenáctých narozenin Sparrow konečně propustí ze sirotčince na svobodu. Ale tím její dobrodružství teprve začíná… V doprovodu věrného kocoura Rošťáka se vydává do města zjistit pravdu o svém původu a najít své příbuzné. Město je ale plné nebezpečí… Ztrácejí se v něm nádherní okřídlení koně – pegasové, jejichž slzy lidé považují za zázračný lék… A na sirotky v něm nikdo nečeká…

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Brightling
Původní jazyk angličtina
Počet stran 304
EAN 9788000045016
Datum vydání 24.10.2016
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,58
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jemně mrazivá fantasy v duchu Dickensova Olivera Twista.

Podaří se Sparrow zachránit úchvatné okřídlené koně a najít svou rodinu?

V den jedenáctých narozenin Sparrow konečně propustí ze sirotčince na svobodu. Ale tím její dobrodružství teprve začíná… V doprovodu věrného kocoura Rošťáka se vydává do města zjistit pravdu o svém původu a najít své příbuzné. Město je ale plné nebezpečí… Ztrácejí se v něm nádherní okřídlení koně – pegasové, jejichž slzy lidé považují za zázračný lék… A na sirotky v něm nikdo nečeká… Jemně mrazivá fantasy v duchu Dickensova Olivera Twista.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Markéta Končitíková
Kniha je úžasná, nic na ní nejde vytknout alespoň z mojí strany. Tahle kniha mě přivedla ke čtení a opravdu moc se mi líbila.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM