EN

Jak to hrát s lidmi

11 triků, které vás dostanou tam, kam chcete

Dave Kerpen


Naučte se číst v lidech jako v otevřené knize
Můžete si myslet, že jen ambiciózní a nemilosrdní lidé se sklonem k sebeprosazování se dostanou na vrchol. Dnes ale právě osoba, která má ty nejlepší vztahy s ostatními lidmi, dosáhne všeho, co chce. Doma, v práci i v životě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Art of People
Původní jazyk angličtina
Počet stran 272
EAN 9788072614998
Datum vydání 18.05.2017
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,44
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jak docílit toho, aby vás lidé měli rádi a udělali pro vás všechno? Jak se potkat ty správné lidi ve správný čas? Jak odhadnout, co na kterého člověka zapůsobí? Kniha Jak to hrát s lidmi vás to všechno naučí. Dozvíte se, jak navazovat takové vztahy s lidmi, které budou prospěšné jim i vám. Naučíte se ovlivňovat své bližní tak, že vůbec nebudou tušit, že jsou ovlivňování. Pochopíte, že někdy je nejlepší taktikou zmlknout a nechat mluvit ty ostatní. A naučíte se mluvit tak, aby ostatní prahli po tom, stát se vašimi přáteli.

Nezůstaneme ale jen u toho, jak lidi ovlivnit ve svůj prospěch. Autor knihy Dave Kerpen vás naučí zbavit se otravných povinností i špatné nálady a pomůže vám s řešením konfliktů se svými bližními. A hlavně – naučí vás najít vnitřní klid, vyrovnanost a štěstí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM