EN

Lituji, čekají mě

Agnes Martin-Lugand


Dojemný román o životních rozhodnutích od autorky knihy Šťastní lidé čtou a pijou kávu.
Ambiciózní Yaël žije jen svou prací a nemá čas ani na přátele. Pak potká bývalého kamaráda Marka, který před lety bez vysvětlení zmizel. Yaël i díky němu nachází cestu ke svému zapomenutému bezstarostnému já. Uvědomuje si ale, že její city k Markovi nejsou kamarádské. To ji staví před nelehký úkol – najít rovnováhu mezi láskou a kariérou. Jak má obstát v náročné práci a zároveň věnovat dostatek času novému vztahu, aby Marka znovu neztratila?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Désolée, je suis attendue
Původní jazyk francouzština
Počet stran 384
EAN 9788026708612
Datum vydání 20.04.2017
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,417
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Yaël je ambiciózní žena, která žije jen svou prací. Ve svých třiceti pěti letech pracuje pro mezinárodní firmu a téměř nemá čas na přátele, ale pak zničehonic potká svého bývalého kamaráda Marka, který před deseti lety bez vysvětlení zmizel. Teď, když se znovu shledali, jedou i se svými dalšími přáteli ze staré party na dovolenou na jih Francie a Yael si znovu nachází cestu ke svému zapomenutému bezstarostnému já. Zároveň si uvědomuje, že její city k Markovi nejsou jen kamarádské… To ji staví před nelehký úkol – najít rovnováhu mezi láskou a kariérou. Jak obstát v náročné práci, a zároveň věnovat dostatek času svému novému vztahu, aby Marka znovu neztratila?

Díky úzké spolupráci se šéfem jsem se těšila úctě svých kolegů a také se mě obávali, což mi dokonale vyhovovalo. Zbožňovala jsem, když jsem dorazila na nějakou ekonomickou konferenci, kam jsem doprovázela klienta, a slyšela, jak si o mně šeptají, když jsem šla kolem nich; ano, záviděli mi, obávali se mě, dvořili se mi. Byla jsem v agentuře nejdéle. Marně jsem se snažila pochopit jejich důvody, proč opouštějí naši loď, doslova mě omračovalo pomyšlení, že dávají přednost volnému času, klukům a bůhvíčemu ještě před profesionálním životem. Jak můžou opustit takovýhle džob!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand se narodila roku 1979 ve francouzském přístavním městě Saint-Malo. Než začala psát knihy, pracovala jako psycholožka. Její debutový román Šťastní lidé čtou a pijou kávu zaznamenal v roce 2014 ve Francii obrovský úspěch. Česky vyšel o dva roky později. Spisovatelka na něj navázala dalšími knihami, které si čtenáři oblíbili pro její schopnost citlivě vylíčit nálady postav. Do češtiny už byly přeloženy také její romány Šťastní lidé mají šťastný život (2016), Ta hudba mi stále zní v hlavě (2018) či Jak naladit štěstí (2021).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM