EN

Anička v zahradě

Ivana Peroutková


Desátý a poslední příběh o Aničce a jejích kamarádkách.
Letní prázdniny utíkají jako voda, a Anička jejich začátek strávila na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už čekají. Anička se na ně moc těší, i na Parašína, s kterým byla vždycky zábava – a zase ji překvapí. Jaký tedy bude konec prázdnin, co všechno Aničku čeká?

Detailní informace

Ilustrátor Eva Mastníková
Číslo dílu 10
Jazyk čeština
Řada Anička
Počet stran 136
EAN 9788000046846
Datum vydání 08.05.2017
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Letní prázdniny utíkají jako voda, Anička jejich začátek strávila na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už očekávají. Anička se na ně moc těší, i na Parašína, s kterým byla vždycky zábava – a zase ji překvapí. Jaký tedy bude konec prázdnin, co všechno Aničku čeká?

Desátý příběh ze série knížek o Aničce (Anička a její kamarádky, Anička ve městě, Anička u moře, Anička na horách, Anička a cirkus, Anička a Velikonoce, Anička v Austrálii, Anička a divadlo, Anička na řece).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Anička"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Ivana Peroutková píše pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Její prvotinou je kniha Na vahách života. Je autorkou mimořádně úspěšné série o holčičce Aničce. Menší čtenáři si oblíbili také její minidetektivky Ukradená cukřenka a Ukradený prsten ze série Frantík, malý detektiv. V roce 2018 odstartovala Ivana Peroutková knihou Valentýnka a narozeniny další knižní sérii, tentokrát o nevšední holčičce Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. V roce 2018 získala za sérii o Aničce také Cenu Albatrosu za významný počin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM