EN

Divotvůrce

Sebastien de Castell


Magie je zrádná hra! První díl napínavé fantasy série.
Někdy vám život rozdá karty, se kterými nejde hrát. A jedinou cestou k přežití je naučit se triky! Jste-li zasvěcenci Jan’Tepu, měli byste být připraveni prokázat své magické schopnosti a stát se divotvůrcem. Jenže Kellen nezdědil žádné magické nadání a hrozí mu naprosté zostuzení. Do města však dorazí tajemná cizinka Ferius Parfax, která ho přiměje vybrat si jinou cestu. Je složitá a nevyzpytatelná, ale možná je Kellenovou jedinou nadějí.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Řada Divotvůrce
Počet stran 408
EAN 9788025240861
Datum vydání 18.09.2017
Věk od 12
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,618
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Divotvůrce

Magie je zrádná hra.

Kellen je pouze několik okamžiků od svého prvního magického souboje a čtyř zkoušek, které z něj mají udělat divotvůrce. Je tu však jeden problém: jeho magie je slabá.

Jste-li zavěcenci Jan’Tepu a blíží se vaše šestnácté narozeniny, měli byste být připraveni prokázat své magické schopnosti. Buď to, nebo mít v záloze nějaký zázrak. Jenže Kellen nemůže spoléhat ani na jedno z toho. Nezdědil totiž žádné magické nadání a nemá tedy výjimečné schopnosti jako ostatní.

Ví, že bude muset použít pár triků, aby nezneuctil svou rodinu a nestal se sha’tepským sluhou. A tak, když do městečka přibyde rázná a přímočará cizinka, Kellen je samé ucho. Ferius Parfax je ostřílená světačka, vyhnankyně, kterou musí uživit bystrý rozum a tři balíčky karet. A s kartami, které mu rozdal nemilosrdný osud, se Kellenovi bude hodit každá pomoc.

První svazek napínavé série nabité triky, pastmi a neuvěřitelnými průpovídkami mluvícího kočkoveverčáka.

Další tituly z řady "Divotvůrce"

Hodnocení čtenářů

Marie Švihelová
Po prvních sto stránkách jsem se knihu chystala odložit a nedočíst. Silou vůle jsem se však donutila číst dál a vůbec nelituji. I když má tato knížka, pro mne velmi pomalý rozjezd ( což která nemá), stojí za to jí číst dál. V posledních sto stránkách se z nudného a unavujícího čtení stává čtivá a rychlá kniha. A kdo by nechtěl poznat skvělého kočkoveveráka s touho vypíchnout všem oči?

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sebastien de Castell

Sebastien de Castell

Sebastien de Castell vystudoval archeologii, ale zvolil raději kariéru horlivého hudebníka, ombudsmana, interakčního designéra, choreografa bojových scén, učitele, projektového manažera, herce a tvůrce strategie produktů. Na svém kontě má fantasy sérii pro dospělé The Greatcoats, která byla nominována na cenu pro nejlepší fantasy v Goodreads, dostala cenu Gemmell Morningstar za nejlepší prvotinu, The French Prix Imaginales za nejlepší cizojazyčnou práci a cenu Johna W. Campbella pro nejlepšího nového spisovatele.
Zobrazit profil autora

Recenze

kukatko.cz - Mág s jedním kouzlem a kočkoveverkou

„...Divotvůrce je plný napětí, nečekaných překvapení a lstí. Postupně se odhalují tajemství, přibývá nepřátel až dojde na napínavé finále… Rozhodně jej doporučuji všem, kteří mají rádi neobvyklé hrdiny, upovídaná zvířátka anebo jestliže věříte, že i s tou nejnižší kartou můžete změnit svět...“
NAPIŠTE NÁM