EN

Nepouštěj se mé ruky

Michel Bussi


Napětí, dlouho plánovaná pomsta a vzrušující zvraty. Francouzský thriller ověnčený řadou ocenění.
Slunce, palmy, tyrkysové vody oceánu, ostrov Réunion a mladý pár s šestiletou dcerkou na dokonalé dovolené. Ta se ale brzy změní v noční můru, když Liane zničehonic zmizí a nechá za sebou jen rozházený pokoj. Její manžel Martial nejprve spolupracuje s policií, ale pak se i s dcerou dává na útěk. Z truchlícího manžela se v očích policie rázem stává hlavní podezřelý a hon na domnělého vraha a únosce dcery začíná.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ne lâche pas ma main
Původní jazyk francouzština
Počet stran 344
EAN 9788026711230
Datum vydání 03.05.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,476
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Slunce, palmy, tyrkysové vody oceánu, ostrov Réunion a mladý pár s šestiletou dcerou na dokonalé dovolené. Ta se ale brzy promění v noční můru, když Liane zničehonic zmizí a nechá za sebou jen rozházený pokoj. Její manžel Martial nejprve spolupracuje s policií, ale pak se i s dcerou dává na útěk. Z truchlícího partnera se náhle stává hlavní podezřelý a hon na domnělého vraha a únosce dcery začíná.

Další román druhého nejprodávanějšího autora současnosti, jehož romány byly přeloženy do 35 jazyků a dohromady získaly přes 40 literárních ocenění!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michel Bussi

Michel Bussi

Michel Bussi začal psát už v devadesátých letech, ale trvalo celou jednu dekádu, než prorazil s knihou Code Lupin (Kód Lupin, 2006). Následovaly další úspěšné detektivky a v roce 2011 vyšel román Černé lekníny (Nymphéas noirs, česky 2017), který získal mnoho ocenění. O rok později z něj další kniha, Vážka (Un avion sans elle, česky 2016), učinila jednoho z nejprodávanějších francouzských autorů, jeho knihy byly přeloženy do více než 30 jazyků. Bussi působí také jako profesor geografie na univerzitě v Rouenu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM