EN

Umíš se správně chovat?

Etiketa pro malé rošťáky

Štěpánka Sekaninová


Správné chování udělá z rošťáků správňáky.
Umíš se chovat??! Tak schválně… Otevři knížku, vezmi papír a zkus si odpovědět na jednoduché kvízové věty. Potom zatáhni za táhlo a zkontroluj své odpovědi. K tomu si můžeš pohrát s veselými ilustracemi, které můžeš dle libosti měnit na správné a špatné situace. Zábavná veselá kniha plná obrázků a úkolů tě naučí slušnému chování.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000047553
Datum vydání 13.11.2017
Věk od 4
Formát 260x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,495
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Umíš se chovat? Co to je za otázku? Dobře, ještě jednou! Umíš se chovat správně, slušně, zkrátka tak, aby měli rodiče i okolí z tebe jenom samou radost? Že ano?! Tak schválně…Otevři knížku, vezmi papír a zkus si odpovědět na jednoduché kvízové věty. Potom zatáhni za táhlo a zkontroluj své odpovědi. K tomu si můžeš pohrát s veselými ilustracemi, které můžeš dle libosti měnit na správné a špatné situace. Zábavná veselá kniha plná obrázků a úkolů tě naučí slušnému chování. Nevěříš? Vyzkoušej a uvidíš.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM