EN

Justýnka a asistenční jednorožec (audiokniha pro děti)

Kateřina Maďarková


Život bez fantazie by byl pěkná nuda!
Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je svět kolem ní barevný, plný dobrodružství a zážitků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Jana Plodková
Délka 97 hodin 0 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050424227
Datum vydání 19.02.2018
Věk od 9
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,053
Typ CD audio

„Akutní nedostatek fantazie“ - tak se jmenuje zvláštní Justýnčina diagnóza, na kterou jí doktor předepsal ještě zvláštnější léčbu - šest dní stráví s asistenčním jednorožcem Hubertem. Každým dnem naplněným jejich společným dobrodružstvím se svět kolem Justýnky zdá být zábavnější a barevnější. Podívají se na místa, o kterých děvčátko ve svém oblíbeném atlasu světa nikdy nečetlo - třeba k tajemné řece Slov, na planetu Fantazie nebo do jejího vlastního výkresu!

Jen kdyby se neblížil 31. srpen. Den, kdy Justýnčina léčba končí a Hubert se bude muset vrátit zpátky do lékárny ve Fialkové ulici.

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kateřina Maďarková

Kateřina Maďarková

Kateřina Maďarková se narodila ve Vrchlabí, ale dětství strávila v Karlových Varech. Po gymnáziu si pořídila dceru Justýnu, syna Eliáše, fenku Josefínu a kávovar Alfréda (v tomto pořadí). Studium medicíny, práv, syntézy léčiv a filozofie předčasně ukončila ještě před příjímacím řízením. Pracovala jako moderátorka a redaktorka v rádiu i televizi. Její knižní prvotinou je titul Justýnka a asistenční jednorožec a psaní by se ráda věnovala i v příštích letech. Až ji přestane bavit, pravděpodobně se vrhne na dráhu jazzové zpěvačky nebo profesionální chovatelky lenochodů. Není veganka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM