EN

Temné nadání - Zářící ruiny

Vic Jamesová


Boj za svobodu si žádá oběti! Závěr dystopické trilogie z dekadentní Anglie ovládané Mocnými.
Systém nucených prací se začíná bortit. V centru veškerého dění jsou i sourozenci Abi Hadleyová a její bratr Luke. Oba mají důvod nenávidět vládnoucí rodinu Jardinů. Luke ale ví, že pokud chtějí dosáhnout svého, musí se spojit s nejmocnějším členem klanu, nevypočitatelným Silyenem. Aby ukončili dlouholetou tyranii a změnili osud celého světa, musí riskovat a vzdát se toho, co je pro ně nejcennější. Jsou připraveni takovou oběť podstoupit?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr fantasy
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Dark Gifts 3
Původní jazyk angličtina
Počet stran 400
EAN 9788025346563
Datum vydání 02.04.2020
Věk od 15
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,621
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Systém nucených prací se začíná bortit. Střet mezi vládnoucí elitou a obyčejnými lidmi se blíží. V centru veškerého dění jsou i sourozenci Abi Hadleyová a její bratr Luke. Oba mají důvod nenávidět vládnoucí rodinu Jardinů. Luke ale ví, že pokud chtějí dosáhnout svého, musí se spojit s nejmladším a nejmocnějším členem klanu, chladným a nevypočitatelným Silyenem. Aby ukončili dlouholetou tyranii a změnili osud celého světa, musí riskovat a vzdát se toho, co je pro ně nejcennější. Jsou připraveni takovou oběť podstoupit?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Temné nadání"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vic Jamesová

Vic Jamesová

Vic Jamesová vystudovala historii na Merton College v Oxfordu. Nyní pracuje v televizi jako vedoucí vysílání aktuálních událostí a miluje příběhy ve všech podobách. Její programy pro BBC1 vysílaly zpravodajství z prezidentských voleb v USA v roce 2016 i z referenda o vystoupení Británie z EU. Dvakrát byla porotkyní v soutěži časopisu The Guardian Not the Booker Prize. Temné nadání – Zlatá klec je její první novelou, jejíž koncept vyhrál na Wattpadu hlavní cenu za nejvíc diskutovanou fantasy knihu. Žila v Římě a Tokiu, momentálně bydlí v Londýně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM