EN

Mysteriózní vyprávění o cestování časem a hledání pravdy.
Winter je normální středoškolačka. Tedy aspoň na první pohled. Jednou se však její táta, strážce lesa, kam ústí časové portály, ztratí při noční obchůzce a ona musí převzít jeho povinnosti: hlídkovat u portálů a pomáhat cestujícím, kteří z nich omylem vyjdou, aby našli správnou cestu zpět. Když se v lese objeví Henry, mladík z jiné doby, který také postrádá rodiče, má Winter o to větší pocit, že jí o tátovi neřekli pravdu. Dokážou ji společně odhalit?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Wood
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nika Exnerová
Počet stran 288
EAN 9788075447258
Datum vydání 21.01.2019
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,464
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Winter je normální středoškolačka. Tedy aspoň na první pohled. Její táta je strážcem tajemného lesa, do nějž ústí časové portály. Jednou se však táta ztratí při noční obchůzce a ona musí převzít jeho povinnosti: hlídkovat u portálů a pomáhat cestujícím, kteří z nich omylem vyjdou, aby našli správnou cestu zpět.

Winter si nemůže pomoct – má pocit, že o tátově zmizení jí něco zatajili. Krátce nato se v lese setká s mladíkem Henrym, který ví víc, než by obyčejný cestovatel z jiné doby měl vědět. Tvrdí, že by mohli spolupracovat, aby našli i jeho ztracené rodiče a aby zjistili pravdu o jejím otci. Les je otrávený a mění se ve zlé místo. Může Winter Henrymu důvěřovat? Dokážou spolu odhalit pravdu včas?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM