EN

Prasopolis

Martin Klusoň


Dystopický thriller o prasečí společnosti, jejíž největší pochoutkou je lidské maso!
Představte si město, ve kterém je všechno myslitelné naopak. Prasata jsou na vrcholu potravního řetězce a pojídají lidské jedince z farem nebo v horším případě z velkochovů. Lidé jsou svými pány vnímáni jako hloupá zvířata sloužící jen k potravě. Prasata, zmasírovaná reklamami a konzumem, na jejich utrpení neberou zřetel. Mezi prasaty však nežijí jen tupí občané – Gris, náctiletý vepřík, si začíná uvědomovat, že v Prasopoli není vše zcela v pořádku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026423966
Datum vydání 04.02.2019
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,607
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Představte si město, ve kterém je všechno myslitelné naopak. Prasata jsou na ­vrcholu potravního řetězce a pojídají lidské jedince z farem nebo v horším případě z velkochovů. Lidé jsou svými pány vnímáni jako hloupá zvířata sloužící jen k potravě. Prasata, zmasírovaná reklamami a konzumem, na jejich utrpení neberou zřetel. Mezi prasaty však nežijí jen tupí občané – Gris, náctiletý vepřík, si začíná uvědomovat, že v Prasopoli není vše zcela v pořádku.

Dystopický thriller o prasečí společnosti, jejíž největší pochoutkou je lidské maso!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Klusoň

Martin Klusoň

Debutující mladý český autor překvapivě není vegetarián ani vegan a námět na první young adult román jej napadl při obědě nad pořádně krvavým stejkem. I jako „masožravci“ mu však nejsou úplně lhostejné mnohdy kruté podmínky chovu jatečních zvířat ani pokrytecké chování lidí, pro které je odmítání masa čistě módní a nikoliv morální záležitostí. Svůj dar svěží fabulace, vybroušený při studiu žurnalistiky, doposud uplatňoval pouze v rámci zaměstnání v marketingu při psaní těžce komerčních textů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM