EN

Po operaci kolena - domácí cvičení a rehabilitace

Jak podpořit hojení, posilovat a dostat se zpátky do formy

Kateřina Honová


Usnadněte si uzdravení!
Příručka pro všechny věkové kategorie, pro operované úrazy i pro výměnu kloubu. Obsahuje desítky doporučených cviků pro kvalitní návrat ke zdraví. Jak posilovat, protahovat, uvolňovat svalstvo, aby vaše uzdravení probíhalo bez problémů, jak ošetřovat a léčit jizvu pro její rychlejší hojení. Kromě toho se podle této knihy na operaci dobře připravíte už předem, naučíte se správnou chůzi o berlích, získáte znalosti o stavbě kolena. Autorka je fyzioterapeutka se zaměřením na funkční poruchy pohybového aparátu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788026422112
Datum vydání 08.11.2018
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,357
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Usnadněte si uzdravení!

Tato příručka je určená pro všechny věkové kategorie – pro cvičení po operacích úrazu kolena i na výměnu kloubu. .

Obsahuje desítky doporučených cviků pro kvalitní návrat ke zdraví - jak posilovat, protahovat, uvolňovat svalstvo, provádět si jednoduché masáže kloubu pomocí míčků, jak procvičovat i zdánlivě nesouvisející, ale potřebné, části dolních končetin…

Kniha může sloužit každému z nás i jako doplněk k doporučení vašeho fyzioterapeuta, může být ale také praktickou pomůckou využívanou přímo rehabilitačními pracovníky. Je velice komplexní, nezaměřuje se pouze na cvičení, ale také v ní naleznete užitečné rady, jak se připravit na operaci, jak natrénovat správnou chůzi o berlích, ale také pooperační tipy na ošetřování a léčbu jizvy pro její rychlejší hojení. A mnoho dalších rad, které vám váš lékař nestihnul říct.

Kateřina Honová je redaktorka a fyzioterapeutka se zaměřením na funkční poruchy pohybového aparátu, traumatologii, ortopedii a kompenzaci ve sportu. Člen realizačního týmu RFA Jihomoravského kraje. Žije a pracuje v Brně.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM