EN

Jak předcházet rakovině a snižovat její riziko

Richard Béliveau, Denis Gingras


České vydání po odborné stránce zaštítil prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc., ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně Grafy s údaji pro Českou republiku Od autorů úspěšných knih Výživou proti rakovině a Zdravým vařením proti rakovině z francouzského originálu přeložila Gabriela Kliková Výhradní distribuce KOSMAS

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Prévenir le cancer: comment réduire les risques
Překladatel Gabriela Kliková
Počet stran 280
EAN 9788074296895
Datum vydání 26.09.2016
Věk od 15
Formát 215x220 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,851
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

I vy jste se s ní již setkali. Rakovina – „největší zabiják“ jednadvacátého století, záhadná a hrozivá nemoc, která je schopná člověka „vysát“ během několika měsíců. Je proto jednou z největších výzev pro současnou medicínu, ale ani ta na ni často nestačí. Nepřeberné možnosti naopak nabízí prevence rakoviny, a přesto je stále dost zanedbávána. Prevence je ve většině případů záležitostí jednotlivce: záleží tedy na každém z nás, zda se seznámí s hlavními příčinami vzniku rakoviny a zda dokáže uzpůsobit svůj životní styl. Cílem této knihy je poskytnout ty pravé zbraně všem, kteří jsou ochotni vzít svůj osud do vlastních rukou. Ve své svěže a poutavě napsané knize, doprovázené bohatým obrazovým materiálem, prezentují kanadští odborníci Richard Béliveau a Denis Gingras základní doporučení, která se týkají kouření, tělesné hmotnosti, pohybu, vyvážené stravy a slunění. Autoři se nevyhýbají ani otázce pití kávy či červeného vína, konzumace masa a potravinových doplňků, tak zvaných „éček“. Vyzbrojme se tedy jejich radami – ty jsou tou nejlepší zbraní, kterou můžeme použít, abychom výskyt rakoviny ve společnosti výrazně omezili. Výhradní distribuce KOSMAS

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM