EN

Vím, že tě chci

Estelle Maskame


Nový pohled na příběh Tylera a Eden, díky němuž konečně poznáte, kým ten sebestředný, vzteklý a nešťastný kluk ze slavné DIMILY trilogie ve skutečnosti je.
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde. Uvnitř je však naprostá troska. To se ale nikdy nikdo nesmí dozvědět. Pak se v jeho životě objeví Eden. Je upřímná, všímavá a taky svůdná. Dokáže prokouknout jeho drsnou fasádu a vidět za ní jeho druhé, pečlivě skrývané já: malého kluka, který dlouhé roky snášel rány svého násilnického otce a nikdy se neozval...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Just Don´t Mention It
Původní jazyk angličtina
Řada DIMILY
Počet stran 432
EAN 9788025341742
Datum vydání 16.05.2019
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,491
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde. Uvnitř je však naprostá troska. To se ale nikdy nikdo nesmí dozvědět.

Pak se v jeho životě objeví Eden. Je upřímná, všímavá a taky svůdná. Mnohem víc, než by nevlastní sestra měla být. Dokáže prokouknout jeho drsnou fasádu a vidět za ní jeho druhé, pečlivě skrývané já: malého kluka, který dlouhé roky snášel rány svého násilnického otce a nikdy se neozval.

Jeho tvrdá skořápka však začíná mít v její přítomnosti trhliny…

Nový pohled na příběh Tylera a Eden, díky němuž konečně poznáte, kým ten sebestředný, vzteklý a nešťastný kluk ze slavné DIMILY trilogie ve skutečnosti je.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "DIMILY"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.
Zobrazit profil autora

Recenze

knihynacestach.blogspot.com - Vím, že tě chci

„..Vím, že tě chci je opět skvěle napsaný young adult román. Tuto sérii krásně završí a uzavře. Dá nám nahlédnout do Tylerovy duše, a kruté, bolestné minulosti, kdy týrání zažíval už do osmi let. Pokud jste četli alespoň jeden díl DIMILY, pak si ani tento nesmíte rozhodně nechat ujít...“
NAPIŠTE NÁM