EN

Alenka v říši bludišť

Agnese Baruzzi


Bludiště, hledání, počítání a spousta zábavy!
Ponoř se s Alenkou přímo do králičí nory: Říše divů ti tentokrát nabídne ještě více zvláštností než obvykle. Kloboučník, Kočka Šklíba, Houseňák i krutá Srdcová královna – a kromě nich stovky dalších fantastických postav – udělají vše, aby tě rozptýlili a nedovolili ti splnit tvůj úkol. Nenech se však zviklat: musíš je všechny najít, spočítat a pak si zkontrolovat řešení v klíči na konci knihy, abychom si mohli být jistí, že neunikla ani noha. Hlavně se ale dobře bav!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Alice´s Mazes
Původní jazyk angličtina
Počet stran 56
EAN 8594050425583
Datum vydání 29.10.2018
Věk od 6
Formát 240x320 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,669
Typ Křížovky, sudoku
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Myslíš si o sobě, že máš dobrý postřeh? Oblibuješ pořádně zapeklité výzvy? Pak si tuhle rozměrnou knížku rozhodně nenech ujít!

Ponoř se s Alenkou přímo do králičí nory: Říše divů ti tentokrát nabídne ještě více zvláštností než obvykle. Zpátky do normálního světa se dostaneš jen tak, že projdeš obrovitánskými bludišti, díky nimž poznáš tuto překvapivou zemi a v nichž potkáš spousty podivných bytostí, které jen tak někde neuvidíš.

Kloboučník, Kočka Šklíba, Houseňák i krutá Srdcová královna – a kromě nich stovky dalších fantastických postav – udělají vše, aby tě rozptýlili a nedovolili ti splnit tvůj úkol. Nenech se však zviklat: musíš je všechny najít, spočítat a pak si zkontrolovat řešení v klíči na konci knihy, abychom si mohli být jistí, že neunikla ani noha. Hlavně se ale dobře bav!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM