EN

Strašidla na hlídání – Půlnoční královna

Kat Shepherdová


Hlídání děti se někdy pořádně zvrtne. Nová série pro holky, které se nebojí!
Rebecca je pořádně vyděšená. Od té strašlivé bouřky totiž není s Kylem něco v pořádku. Chlapec, kterého chodí hlídat, se začal chovat divně, na zdech jeho pokoje se objevují otisky rukou a kolem postýlky se kradou tajemné stíny. Spolu se svými kamarádkami brzo zjistí, že pravého Kylea se zmocnila Půlnoční královna a nahradila ho jedním ze svých poskoků. Pokud ho holky chtějí zachránit, musí se vydat na děsivou cestu do lesů a vládkyni duchů přelstít.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Babysitting Nightmares - Tha Shadow Hand
Původní jazyk angličtina
Počet stran 208
EAN 9788025344538
Datum vydání 17.10.2019
Věk od 8
Formát 133x194 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,32
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rebecca je pořádně vyděšená. Má na to plné právo, protože od té strašlivé bouřky není s Kylem něco v pořádku. Chlapec, kterého chodí hlídat, se začal chovat divně, a aby toho nebylo málo, na zdech jeho pokoje se objevují otisky rukou a kolem postýlky se kradou tajemné stíny.

Spolu se svými kamarádkami brzo zjistí, že pravého Kylea se zmocnila Půlnoční královna a nahradila ho jedním ze svých poskoků. Pokud ho holky chtějí zachránit, musí se vydat na děsivou cestu do lesů a vládkyni duchů přelstít. Jinak hrozí, že v její říši zůstanou uvězněni navždy!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM