EN

Za dobrodružstvími světa s cestovatelkou Lily

Helena Haraštová


Vydejte se s malou Lily na nejnebezpečnější místa světa.
To, že nosím tylovou sukénku a mám ráda růžovou barvu, ještě neznamená, že jsem strašpytel. Říká si holčička Lily, když na své roztomilé koloběžce vyráží na velkou výpravu do nejdobrodružnějších koutů světa a možná i na některá velmi nebezpečná místa. Potápění se žraloky, přecházení skleněného mostu, jízda po ferratě smrti? Žádný problém pro křehkou cestovatelku. Odvážíte se s ní? Stačí tak málo, nechat strach doma a otevřít první stránku knížky. Dobrodružství už si vás přivolá samo.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 30
EAN 9788000054247
Datum vydání 09.09.2019
Věk od 6
Formát 257x228 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,615
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

To, že nosím tylovou sukénku a mám ráda růžovou barvu, ještě neznamená, že jsem strašpytel. Říká si holčička Lily, když na své roztomilé koloběžce vyráží na velkou výpravu do nejdobrodružnějších koutů světa a možná i na některá velmi nebezpečná místa. Potápění se žraloky, přecházení skleněného mostu, jízda po ferratě smrti? Žádný problém pro křehkou cestovatelku. Odvážíte se s ní? Stačí tak málo, nechat strach doma a otevřít první stránku knížky. Dobrodružství už si vás přivolá samo. V šesti kapitolách a na šesti rozkládacích mapách se dozvíte spoustu zajímavostí o světě a ještě prožijete řádný adrenalin.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM