EN

Bez milosti

Lisa Jackson


Dokáže zachránit sestru ze spárů fanatické sekty?
Po otcově tragické smrti se život Julie změní. Její mladší sestra Shay upadá do drogové závislosti. Matka chce poslat dceru do internátní školy, která se specializuje na problémové děti. Julia matčiny naděje nesdílí: v Akademii před šesti měsíci zmizela studentka. Shay tam nastoupí, a cítí, že ji kdosi sleduje. Julia se rozhodne jít do této školy pracovat jako učitelka. Akademie je špičkové zařízení, ale Julia zjistí, že zde působí sekta, pro niž je náprava dívek jen zástěrkou k prosazování vlastní víry.

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Without Mercy
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jakub Volný
Počet stran 544
EAN 9788074982248
Datum vydání 07.08.2017
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,626
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Po otcově tragické smrti se život Julie Farentinové podobá noční můře. Kromě vlastních problémů čelí i tomu, že její mladší sestra Shaylee upadá do drogové závislosti. Zoufalá matka se rozhodne poslat dceru do elitní internátní školy, která se specializuje na problémové děti. Julia však matčiny naděje nesdílí: v Akademii totiž před šesti měsíci záhadně zmizela studentka a říká se, že to nejspíše souvisí s nestandardními výchovnými postupy tohoto ústavu. Shay je zapsána ke studiu, ale od prvního okamžiku ji svírá strach, že kdosi sleduje každý její krok.

Znejistělá Julia se rozhodne nastoupit do sestřiny školy jako učitelka. Na první pohled je Akademie špičkovým vzdělávacím zařízením, ale Julia záhy zjistí, že zde působí jakási fanatická sekta, pro niž je náprava problematických studentek pouhou zástěrkou k prosazování vlastní víry. Může s tím nějak souviset nález mrtvé studentky? Zabila se nešťastná dívka sama, nebo ji někdo zavraždil? Julia se rozhodne odhalit pravdu.

A pak se záhadně ztratí další dívka, vzápětí je nalezena další mrtvola. Teď už nikdo nepochybuje, že se elitní škola stala dějištěm něčího ďábelského plánu. Julia pokračuje v pátrání, mimo jiné i proto, že si ji krvežíznivý vrah pravděpodobně zvolil za svou další oběť..."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lisa Jackson

Lisa Jackson

Než se Lisa Jackson stala autorkou bestsellerů, byla matkou, která se snažila zajistit si psaním knih obživu. Dnes se její knihy objevují v nejprestižnějších žebříčcích bestsellerů v The New York Times. Lisa umí své čtenáře mistrně dovést na pokraj příčetnosti a zase zpátky. Nepřestávají ji fascinovat motivy a myšlenkové pochody zabijáků a jejich pronásledovatelů. Její knihy jsou plné nebezpečných tajemství a smrtících vášní. Lisa napsala více než 85 románů a její knihy jsou vydávány ve více než dvaceti jazycích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM