EN

Neobyčejná dobrodružství

Daniel Wallace


Novinkový román od Daniela Wallace, autora zfilmovaného bestselleru Velká ryba!
Edsel Bronfman má rád řád. Svůj čas dělí mezi práci a matku, bohémskou dámu, na níž ale doléhá stáří. Edsel je čistá duše, věci bere vážně a poctivě. Jednoho dne mu zavolají, že vyhrál pobyt pro dva na Floridě. Edsel přistoupí k hledání ženy zodpovědně jako k jinému úkolu. Má sice strach z?neznámého, ale nakonec zvítězí zvědavost. Do života mu vstupují zážitky, s?nimiž dosud neměl zkušenost a také tři ženy, které by mohly být tou pravou. Zažít neobyčejná dobrodružství na Floridě může ale jen s?jednou…

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název Extraordinary Adventures
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
Počet stran 384
EAN 9788074982361
Datum vydání 09.10.2017
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Hmotnost 0,476
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Edsel Bronfman je nevýrazný, ostýchavý mladík, který má v životě rád jednoduchý řád. Všechen svůj čas dělí mezi práci řadového referenta a svou matku, jejíž záviděníhodnou bohémskou oduševnělost začíná kvapem střídat stařecká demence. Mívá sice ještě občas světlé chvilky, ale přestává být jasné, kdy jde o výstřelek oduševnělé bohémky a kdy o duševní lapsus staré pomatené notoričky. Pořídila si Edsela s jedním ze svých četných milenců v dobách, kdy se dělala láska, ne válka.

K její lítosti syn nezdědil esprit donchuána. Edsel je čistá duše, všechno bere vážně a zgruntu poctivě, žije monotónní život a za vrchol vzrušení považuje zisk propisovačky s logem firmy, která mu až doposud chyběla ve sbírce. Jednoho dne mu ovšem zavolá operátorka číslo 61217 a oznámí mu, že vyhrál víkendový pobyt v luxusním apartmánu na Floridě. Věc má ovšem háček – poukaz je určen výlučně pro dvě osoby a má omezenou platnost.

Edsel přistoupí k hledání partnerky pro víkend u moře stejně zodpovědně jako k jakémukoli jinému pracovnímu úkolu. Tíží ho sice obava, že taková věc může převrátit jeho život úplně naruby, ale nakonec v něm převáží touha podívat se na Floridu a zažít vzrušení, o němž všichni tolik básní. Zevrubné přípravy zahrnují členství v posilovně, návštěvu nočního baru, střetnutí s drogovým dealerem, a dokonce i hodinový pobyt ve vězení. A během toho všeho se mu do života připletou tři ženy, do nichž je tak trochu zamilovaný a ony jsou tak nějak zamilované do něj. Jenomže zažít neobyčejná dobrodružství na Floridě může jen s jednou z nich."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM