EN

Hraju, abych žil 4 – Inferno

Dmitrij Rus


Největší zločiny a zvěrstva je třeba ztrestat! 4. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG.
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Vesmír se mění v souladu se spontánními touhami a přáními hráčů, a v Jiném světě se rodí Inferno. Dimenze obývaná arcidémony a pány pekel, jejichž úkolem bude ztrestat ty největší zločiny a zvěrstva. Na Glebových bedrech leží nejedno břímě. Dokáže si poradit i v situaci, kdy se pláně Inferna otřásají pod nohama pochodujících šiků?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Igrať, čtoby žiť. Kniga 4. Inferno
Původní jazyk ruština
Překladatel Václav Štefek
Počet stran 264
EAN 9788025346723
Datum vydání 23.07.2020
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,426
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů. Vesmír se mění v souladu se spontánními touhami a přáními hráčů, a v Jiném světě se rodí Inferno. Dimenze obývaná arcidémony a pány pekel, jejichž úkolem bude ztrestat ty největší zločiny a zvěrstva.

Na Glebových bedrech leží nelehké břímě. Jako vůdce klanu i celé aliance by měl splatit dluh vůči bohům a připravit se na nadcházející bitvu o Velechrám. Může odmítnout svého potenciálního spojence? Neměl by nabídnout pomocnou ruku tomu, kdo se dostal do úzkých, a při té příležitosti opanovat část unikátního, nikomu nepatřícího území?

Lávou zalité pláně Inferna se brzy začnou otřásat pod nohama pochodujících šiků, těžkých útočných golemů a tisíců všemožných petů, mountů a familiárů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hraju, abych žil"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Dmitrij Rus

Dmitrij Rus

Pod pseudonymem Dmitrij Rus se skrývá ruský spisovatel, který je původním vzděláním matematik a informatik. Od dětství rád četl a navštěvoval knihovny, ve 13 letech měl přečtené všechny knihy z oddělení pro děti a mládež a přestoupil do oddělení pro dospělé čtenáře. Posledních osmnáct let svého života prožil v zahraničí, převážně na Východě a v Asii. Zájem o literaturu a profesionální zájem o počítačové hry skloubil ve své tvorbě a stal se jedním ze světově nejznámějších autorů žánru LitRPG. Jeho sedmidílná série Hraju, abych žil z něho udělala bestselerového autora. V současné době žije Dmitrij Rus v Moskvě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM