EN

Super Spellsword Sága

Legenda o Nekonečnu

Nikkarin


Komiksová komedie z fantasy prostředí.
Konverzační komiksová komedie z fantasy prostředí, kde je kouzelnický řád konfrontován s nebezpečnou Magickou koblihou nekonečna. Dva vybraní čarodějové, Klerenc a Eliot, jsou vysláni najít tzv. časomága, který jako jediný může koblihu sníst, aniž by způsobila konec světa. Jejich cesta je však dlouhá a komplikovaná. Příběh je prošpikován vtipem, narážkami a odkazy na dnešní popkulturu.
Získaná ocenění:
Zlatá stuha, 2020, Komiksová tvorba

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788087260791
Datum vydání 08.10.2019
Věk od 12
Formát 225x315 mm
Nakladatelství Labyrint
Hmotnost 0,919
Typ Kniha
Vazba kombinovaný potah s plátěným hřbetem

Konverzační komiksová komedie z fantasy prostředí, kde je kouzelnický řád konfrontován s nebezpečnou Magickou koblihou nekonečna. Dva vybraní čarodějové, Klerenc a Eliot, jsou vysláni najít tzv. časomága, který jako jediný může koblihu sníst, aniž by způsobila konec světa. Jejich cesta je však dlouhá a komplikovaná. Při svém pátrání navštíví elfí hipsterskou kavárnu, hřbitov uprostřed temných hvozdů, prastaré bitevní pole či kouzelnickou akademii pro čarodějky. Během putování se seznámí se spoustou postav, mezi které patří hrdá princezna barbarů Noria, nekromant Funus či velitel stráží jménem Cedrik. Příběh je prošpikován vtipem, narážkami a odkazy na dnešní popkulturu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nikkarin

Nikkarin

Michal Menšík alias Nikkarin (nar. 1987) je komiksový kreslíř a knižní ilustrátor. Pravidelně přispívá do časopisů Čtyřlístek (Hubert a Hugo), Raketa (Dobrodružství Rockyho a Terky) a sešitových Rychlých šípů (Plantážníci). Je autorem ilustrací k řadě příběhů pro děti (3333 km k Jakubovi, Howlův putující zámek, Liščí oči ad.) a tvůrcem komiksových knih (série 130, Super Spellsword Sága). V roce 2009 obdržel prestižní cenu Muriel za nejlepší krátký komiks a roku 2020 získal ocenění Zlatá stuha v kategorii komiks pro děti a mládež za Super Spellsword Ságu. Ve volném čase sbírá a hraje počítačové hry.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM