EN

Malenčí

Hana Kavurová


Jedno špatné rozhodnutí tě připraví o vše.
Když se Reginaldovi narodila třetí dcera, uzavřel v touze po synovi pakt s podivnou kráskou v lese – život jedné z dcer za syna. Po jeho narození se však zdráhá dohodu vyplnit. Ve snaze ochránit svou rodinu se rozhodne smrt obelstít. Ta však podvod prohlédne a rozhodne se Reginaldovi a celé jeho rodině pořádně pomstít. Jisté je jedno - teď už jí jeden život rozhodně stačit nebude...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788075976529
Datum vydání 19.03.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,39
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hra se Smrtí se nikdy nevyplácí… Ale co dělat, když už je situace zoufalá?

Reginald vlastní malou usedlost, na které hospodaří se svou rodinou. Jednoho večera se však začnou dít podivné věci. Samotu v noci obchází podivná bytost, která škrábe na dveře a ťuká na okenní skla. Její stopy ve sněhu vedou odnikud a končí neznámo kde. Situace začne být vážná, když za sebou tvor začne nechávat krvavou spoušť ve chlévech a stájích… Ba co víc – zdá se, že se nastěhoval přímo do domu a začal ohrožovat i jeho obyvatele. Všude, kde se objevil, zanechal děs, strach a také pichlavou větvičku malenčí.

Co se děje? Co vlastně chce? To ví pouze Reginald. Kdysi slíbil ledově krásné dívce život jedné ze svých dcer za narození mužského potomka. Syna dostal, svůj dluh však nesplatil. Přichází si teď smrt pro svou odměnu? V tom případě je jasné, že s jedním životem se teď už nespokojí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM