EN

Sérioví vrazi: Patnáct příběhů, které otřásly světem

Jack Rosewood


Jména, která děsila svět
Jména, po jejichž vyslovení se ohlédnete přes rameno a zkontrolujete, zda jste v místnosti sami. Monstra, jejichž činy jsou neuvěřitelné, a přesto skutečné. To je námět knihy Jacka Rosewooda, autora, který se dlouhá léta věnuje sériovým vrahům. Nyní vytvořil antologii, v níž naleznete nechvalně známé zabijáky i osoby, jejichž děsivý příběh jste dosud neslyšeli. Charismatický Ted Bundy, zneužívaná a zuřivá Aileen Wuornosová, drogami poháněný vrah zdravotních sester Richard Speck ad. Prosím, seznamte se.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Serial Killer Books: 15 Famous Serial Killers True Crime Stories That Shocked The World
Původní jazyk angličtina
Počet stran 288
EAN 9788026433279
Datum vydání 26.10.2020
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,518
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Existují důvody, proč nám po vyslovení jmen některých nejznámějších sériových vrahů přejede mráz po zádech a my se musíme znovu ohlédnout přes rameno, zda jsou naše dveře opravdu zavřené. Jsou to monstra, jenže skutečná. Jejich zločiny jsou tak trestuhodné, tak odpudivé, že se navždy vryjí do naší paměti.

Jack Rosewood, přední světový autor na poli dokumentování těžkých zločinů, vytvořil antologii, v níž naleznete notoricky známá jména, ale také osoby, jejichž děsivý příběh jste doposud zřejmě neslyšeli. Autor se snaží vždy o co nejbližší pohled na osobnost, motivy i činy lidí, kteří se rozhodli obětovat životy jiných. Barvitě představuje např. charismatického a mazaného Teda Bundyho, dlouho zneužívanou Aileen Wuornosovou nebo drogami poháněného vraha zdravotních sester Richarda Specka.

PRO TY, KDO MILUJÍ KRIMINALISTIKU A NEDOKÁŽOU ODLOŽIT Z RUKY PŘÍBĚHY O SKUTEČNÉM ZLOČINU, TATO SBÍRKA PŘÍBĚHŮ SOUPEŘÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI KNIHAMI O ZVRÁCENÝCH MYSLÍCH SÉRIOVÝCH VRAHŮ.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM