EN

Gabrielův slib

Hříšné odstíny vášně

Sylvain Reynard


Osudová volba - hvězdná kariéra, nebo spokojená rodina?
Čtvrtý díl úspěšné série Sylvaina Reynarda o vysokoškolském profesoru Gabrielovi a jeho lásce Julii začíná narozením jejich dcery. Oba si slíbili, že budou těmi nejlepšími rodiči, a vše vypadalo jako jeden krásný sen – až do okamžiku, kdy Gabriel dostal nabídku na prestižní pracovní místo, za nímž by se muset stěhovat do Evropy. Přijme Gabriel pozvání přednášet v Edinburghu a nechá Julianne s Clare bezbranné v Bostonu, nebo se vzdá životní šance, aby zůstal se svými blízkými?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název GABRIEL´S PROMISE
Původní jazyk angličtina
Řada Gabriel
Počet stran 336
EAN 9788075976604
Datum vydání 13.08.2020
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Doufala, že po narození dcery už je nic nerozdělí.

Slíbil si, že pro svou rodinu udělá vše.

Před každým z nich však stojí zásadní volba, která rozhodne o budoucnosti jeho blízkých…

Když Gabriel a Julia Emersonovi poprvé pochovali svou novorozenou dceru Clare v náručí, uvědomili si, že život už nikdy nebude stejný. Chtěli žít jen pro svou rodinu a vše se odvíjelo hladce. Pak ale Gabriel dostal pracovní nabídku snů – místo vysokoškolského profesora ve skotském Edinburghu. To by ovšem znamenalo nechat svou ženu a dítě v Bostonu a vzdálit se od nich za kariérou tisíce kilometrů daleko. Gabriel nechává svou Julii v nevědomosti tak dlouho, dokud je to možné, aniž by věděl, že i ona má své tajemství. Jedno je však jisté – chvíle, kdy oba dva budou muset něco obětovat, se nezadržitelně blíží… Rozhodne se Gabriel pro práci, nebo dá přednost své rodině? Odpověď přináší čtvrtý díl úspěšné knižní série Hříšné odstíny vášně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Gabriel"

Hodnocení čtenářů

Zuzana Satková
Knihu som čítala v angličtine ešte pred vydaním ako ARC. Krásne pokračovanie série. Odporúčam každému, kto čítal predošlé knihy a aj nováčikovi Sylvaina Reynarda. Ak si už nepamätáte predošlé časti, nebojte sa. Kniha krátko ukáže, čo sa dialo v predchádzajúcich častiach.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM