EN

Anglická zahrada

Petra Klabouchová


Takhle asi vypadá smrt. Nebo peklo.
Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti stát nemůže? Omyl. Už se stalo. Příběh je inspirovaný skutečnými událostmi z roku 2006.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788075977069
Datum vydání 23.07.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Málokdy jsme ochotní si připustit, že naše existence stojí na velmi chatrných základech. Stačí málo, a vše, čemu jsme až doteď věřili, se zboří jako domeček z karet. V malém poklidném městečku, kde se sousedé uctivě zdravili a házeli po sobě strojenými úsměvy, dojde ke zmizení dvou desetiletých chlapců. Strhne se hon na domnělého pachatele, každou chvíli je v hledáčku policie i sousedů někdo jiný. Komunita se pomalu začíná rozkládat, vychází najevo děsivá tajemství, nikdo si nemůže být před druhými jistý. Co se ale skutečně stalo? Příběh je vyprávěn jedním ze zmizelých chlapců, který se svou dětskou nevinností provede čtenáře těmi nejtemnějšími zákoutími lidského svědomí, a postupně zničí jedinou zbývající útěchu: Něco takového by se u nás stát nemohlo. Omyl! Už se to stalo. Příběh je volně inspirován skutečnými událostmi, k nimž došlo v roce 2006 v italském městečku Gravina in Puglia.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Klabouchová

Petra Klabouchová

Petra Klabouchová pochází z jihočeského Husince, kde to odjakživa přálo revolučním myšlenkám. Po studiu novinařiny a psychologie na Masarykově univerzitě v Brně se začala věnovat psaní. Literární talent rozvinula jako manažerka rockových kapel během cestování po Evropě i USA. Tato divoká a hlasitá léta zachytila v knize Na plný koule. Její literární repertoár zahrnuje také zábavné a dětem přístupné Upíří storky, pohled do osmdesátých let Poslední kubánské pomeranče, exkurzi k odkazu starověkého Egypta Podvod zlatého faraona i psychologický krimi thriller Anglická zahrada. Nejvýrazněji na sebe upozornila detektivkou Prameny Vltavy o zlu vyvěrajícím z hlubin spisovatelčina rodného kraje. O zločinu zahaleném desetiletími mlčení vypráví i v knize U severní zdi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM