EN

Kniha ztracených věcí

John Connolly


Nové vydání kultovní knihy o síle příběhů!
Dvanáctiletý David se snaží vyrovnat se smrtí své matky. Cítí se opuštěný, společnost mu dělají pouze knížky. A ty k němu začnou šeptem promlouvat, až ho vtáhnou do svého světa plného nástrah a napětí... Příběh o smutku a o ztrátě, o lásce, o nenávisti, o odvaze a o zázračné síle vyprávěných příběhů. Kniha ztracených věcí vychází v češtině podruhé, tentokrát obohacená o dva bonusové příběhy, které autor napsal pro speciální edici publikovanou 10 let od prvního vydání. Obálku vytvořila Renáta Fučíková.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Renáta Fučíková
Jazyk čeština
Původní název The Book of Lost Things
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jaroslava Kočová
Počet stran 184
EAN 9788000059990
Datum vydání 26.10.2020
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,342
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dvanáctiletý David se snaží vyrovnat se smrtí své matky. Cítí se opuštěný, společnost mu dělají pouze knížky. A ty k němu začnou šeptem promlouvat, až ho vtáhnou do svého světa plného nástrah a napětí... Příběh o smutku a o ztrátě, o lásce, o nenávisti, o odvaze a o zázračné síle vyprávěných příběhů.

Kniha ztracených věcí vychází v češtině podruhé, tentokrát obohacená o dva bonusové příběhy, které autor napsal pro speciální edici publikovanou 10 let od prvního vydání.

Obálku vytvořila Renáta Fučíková.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Tvar - Kniha ztracených věcí

...Většina z nás se však asi shodne na tom, že v našich knihovničkách i knihovničkách našich dětí mají vedle prázdninových oddechovek místo i těžší kusy, které nutí k zamyšlení, rozvracejí romantizovanou představu pohádky a vracejí se k prapodstatě dávných vyprávěných příběhů ve vší své surovosti a nejednoznačnosti...
NAPIŠTE NÁM