EN

Kam až smí smích

Radek Malý


To nejlepší z dětské poezie talentovaného básníka Radka Malého.
To nejlepší z dětské poezie talentovaného básníka Radka Malého: verše ze svého dnes již proslulého slabikáře a dalších čítanek a učebniček pro děti vybral sám autor a k tomu přidal řadu krásné nové lyriky.

Detailní informace

Žánr říkadla
Ilustrátor Anna Neborová
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788087596821
Datum vydání 17.11.2018
Věk od 6
Formát 220x220 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,516
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

To nejlepší z dětské poezie talentovaného básníka Radka Malého: verše ze svého dnes již proslulého slabikáře a dalších čítanek a učebniček pro děti vybral sám autor a k tomu přidal řadu krásné nové lyriky. S dívčí něhou, a přitom s humorem poezii ilustrovala malířka Anna Neborová a klučičí prvek v podobě písma ze stavebnice Merkur přidal typograf Marek Pistora podepsaný také pod nápaditým designem této knihy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Malý

Radek Malý

Český básník, překladatel z němčiny, vysokoškolský pedagog a autor knížek pro děti je dvojnásobným držitelem ceny Magnesia litera. V roce 2011 vydal v nakladatelství Albatros ve spolupráci s výtvarníkem Pavlem Čechem obsahově a výtvarně výjimečnou knihu básní pro děti Listonoš vítr, která získala již zmíněné ocenění Magnesia Litera. V roce 2014 následovalo Moře slané vody a v roce 2017 v tandemu s ilustrátorkou Alžbětou Skálovou Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM