EN

Velký mokrý balónek

Ricardo Liniers


Komiks byl nominován na ocenění Eisner Award, dostal se do výběru deseti nejlepších dětských knih magazínu Parents za rok 2013 a doslova vzal dech dětem, rodičům i knihovníkům.
Když si Matildina mladší sestra Klementina postaví hlavu a prohlásí, že do deště zkrátka nejde, Matilda sama sobě určí téměř nedosažitelný cíl: ukázat Klemče, že i promoklá a rozmáčená sobota je pořád ta skvělá sobota a má mnoho předností.

Detailní informace

Žánr komiks
Ilustrátor Ricardo Liniers
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788075580313
Datum vydání 18.10.2017
Věk od 4
Formát 150x230 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,096
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

"Když si Matildina mladší sestra Klementina postaví hlavu a prohlásí, že do deště zkrátka nejde, Matilda sama sobě určí téměř nedosažitelný cíl: ukázat Klemče, že i promoklá a rozmáčená sobota je pořád ta skvělá sobota a má mnoho předností.

Po jedné velké chybě je to však právě Matilda, kdo se o světě i sobě samé naučí mnoho nového. Světově známý a oceňovaný autor Ricardo Liniers přináší čtenářům zábavný a rozverný portrét svých dvou dcer, které jsou pro něj velkou inspirací. Po jedenácti pokračováních oblíbené série Macanudo přináší nakladatelství Meander další z Liniersových melancholických příběhů, který byl nominován na ocenění Eisner Award, dostal se do výběru deseti nejlepších dětských knih magazínu Parents za rok 2013 a doslova vzal dech dětem, rodičům i knihovníkům.

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM