EN

Po tvém boku

Kasie Westová


Romantický příběh o tom, že láska přijde, když to nejmíň čekáš!
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde. A tak musí Autumn jíst pár dní jídlo z automatu a bavit se s divným klukem. A najednou zjistí, že si s Daxem dobře rozumí. Dokonce víc, než si kdy Autumn s jakýmkoli jiným klukem rozuměla. Můžou ale jejich pocity přežít návrat do jejich původních životů?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název By Your Side
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 312
EAN 9788076610378
Datum vydání 03.08.2020
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,419
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když Autumn zjistí, že zůstala zamčená v knihovně, myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že Dax tam skončil s ní. Autumn toho o Daxovi moc neví – prý je to samotář, a jednou se dokonce zapletl do nějaké bitky a skončil v polepšovně. Ale je si naopak jistá tím, že je asi tou poslední osobou, se kterou by chtěla někde zůstat celý víkend zamčená. A tak si prostě jen dokola připomíná, že je jen otázkou času, než si její přítel Jeff všimne, že ji nechal v knihovně, a vrátí se pro ni.

Jenže Jeff se nevrátí.

A tak musí Autumn jíst pár dní jen jídlo z automatu a bavit se s divným klukem. Naštěstí ale zjistí, že Dax není zas tak zvláštní a že si dobře rozumí. Dokonce víc, než si kdy Autumn s jakýmkoli jiným klukem rozuměla. Můžou ale jejich pocity přežít konec víkendu a návrat do jejich původních životů?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM