EN

K čemu samé jedničky?: Blogy zakladatele společnosti SCIO o českém školství

Blogy zakladatele společnosti SCIO o českém školství

Ondřej Šteffl


Ondřej Šteffl, zakladatel proslulého gymnázia PORG a společnosti SCIO, se soustavně věnuje problematice školství a vzdělávání a své názory publikuje mj. v blozích na Aktuálně.cz. Kniha obsahuje výběr textů, jsou určeny hlavně rodičům a učitelům a jsou doprovázny ukázkami z diskusí k jednotlivým blogům.

Detailní informace

Žánr pedagogika
Jazyk čeština
Původní název K čemu samé jedničky?
Počet stran 208
EAN 9788020448200
Datum vydání 17.08.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ondřej Šteffl je zakladatel proslulého gymnázia PORG a vzdělávací společnosti Scio, v poslední době založil několik ScioŠkol. Soustavně se věnuje problematice školství a vzdělávání, své názory publikuje mimo jiné v blozích na aktualne.cz. Část z nich uvádí náš výběr.

Autor se v nich zaměřuje na to, jaké schopnosti a znalosti by měla současná škola rozvíjet, aby žáci a studenti obstáli v dospělém životě. Poukazuje na to, jaké metody jsou v současné výuce zastaralé a co v dětech potlačují, a naopak ukazuje, jak jinak by mohlo vyučování vypadat, nebo přímo uvádí příklady škol, které úspěšně vedou děti k všestrannému rozvoji jejich osobnosti.

Uvedené texty jsou zaměřeny spíše na rodiče, jsou doprovázeny krátkou vybranou diskusí z blogů, která obsahuje námitky k autorovým názorům, a jsou doprovázeny vtipnými ilustracemi.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM