EN

Papírový zvěřinec

3D model lišky, jelena, surikaty a medvědí rodinky

Kolektiv


V knize najdete kompletní set předloh s podrobným návodem na složení šesti zvířecích trofejí. Díky názorným instrukcím, kde a jak papír vystřihnout, přehnout a slepit, probudíte svého miláčka k životu během chvilky. A pak si výtvorem můžete originálně vyzdobit nejen zdi, ale i poličky v pokojíku. Jednotlivé modely se liší podle náročnosti a velikostí. Od deseticentimetrových méďů se hravě proskládáte až k půlmetrové hlavě jelena. Stačí nůžky, pravítko, tužka, lepidlo a je o zábavu je postaráno.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 8594159390935
Datum vydání 19.04.2018
Věk od 5
Formát 212x299 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,436
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V této knize najdete kompletní set předloh s podrobným návodem na složení šesti zvířecích trofejí. Díky názorným instrukcím, kde a  jak papír vystřihnout, přehnout a slepit, probudíte svého miláčka k životu během chvilky. A pak si vaším výtvorem můžete originálně vyzdobit nejen zdi, ale i poličky v pokojíku.

Jednotlivé modely se liší podle náročnosti a velikostí. Od deseticentimetrových méďů se hravě proskládáte až k půlmetrové hlavě jelena. Stačí nůžky, pravítko, tužka, lepidlo a je postaráno o zábavu pro celou rodinu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM