EN

Pět plus tři

Arne Dahl


Sam Berger je podezřelý z vraždy, kterou nespáchal, a jeho detektivní partnerka Molly Blomová sice o vlásek unikla smrti, avšak leží v kómatu. Navíc Stockholmu hrozí nejhorší teroristický útok v historii. Berger v bezvýchodné situaci přistoupí na spolupráci se švédskou tajnou službou. Ukryje se na jednom z ostrůvků u pobřeží a bezmocně čeká na pokyny. Je Sam Berger řešení, nebo jen součást problému? Arne Dahl opět ukazuje své mistrovství jako i v předchozích dílech Sedm mínus jedna a Šestkrát dva.

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788020445766
Datum vydání 14.11.2018
Věk od 15
Formát 140x208 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,423
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Sam Berger je podezřelý z vraždy, kterou nespáchal, a jeho detektivní partnerka Molly Blomová sice o vlásek unikla smrti, avšak leží v kómatu. Navíc Stockholmu hrozí nejhorší teroristický útok ve švedské historii. Berger v bezvýchodné situaci přistoupí na spolupráci se švédskou tajnou službou. Ukryje se na jednom z ostrůvků u stockholmského pobřeží a bezmocně čeká na pokyny šéfa zpravodajské služby. Nebezpečnému vrahovi, vlastizrádci a únosci nevinné dívky, který se snaží Bergerovi pomstít za každou cenu, tedy zatím nestojí nic v cestě a drahocenný čas ubíhá. Je Sam Berger řešení, nebo jen součást problému?

Arne Dahl v tomto trilleru světového formátu opět ukazuje své autorské mistrovství jako i v předchozích dílech trilogie o detektivní dvojici Berger a Blomová Sedm mínus jedna a Šestkrát dva. 

Další tituly z řady "Sam Berger a Molly Blomová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Arne Dahl

Arne Dahl

ARNE DAHL (* 1963), vlastním jménem Jan Arnald, pracuje jako literární kritik a redaktor. Patří mezi nejpopulárnější švédské autory detektivního žánru. Má za sebou téměř dvě desítky thrillerů, za které získal významná ocenění nejen ve Švédsku, ale také v Německu nebo Dánsku. Jeho romány mají napínavý děj, drsný humor a psychologickou hloubku. Šestidílná detektivní série o vyšetřovací skupině A se v roce 2011 dočkala filmového zpracování a jen ve Švédsku ji zhlédlo milion a půl diváků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM