EN

Průvodce žen při onemocnění děložního hrdla

Jiří Sláma


Naše knížka si klade za cíl seznámit čtenáře s nejčastějšími nemocemi děložního hrdla a příčinami jejich vzniku. V přehledu uvádí autor postupy používané k vyšetření a včasnému záchytu změn na děložním hrdle, způsoby léčby a prevence těchto onemocnění. V závěru brožurky naleznete odpovědi na některé vaše dotazy související s danou problematikou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 40
EAN 9788020424723
Datum vydání 01.01.2011
Věk od 18
Formát 110x165 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,038
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Různé formy onemocnění děložního hrdla v populaci přibývají a postihují ženy napříč celým věkovým spektrem. Častá jsou zejména v období plodnosti, kdy mohou negativním způsobem ovlivňovat reprodukční plány.

Nejzávažnějším onemocněním je rakovina děložního hrdla, jejíž výskyt je u nás stále velmi vysoký. Většině těchto onemocnění však lze efektivně zabránit. Moderní způsoby prevence - očkování proti papilomavirům, cytologické stěry vyhodnocované v akreditovaných laboratořích a testování přítomnosti papilomavirů - jsou v ČR dostupné a všechny ženy je mohou využít. Naše knížka si klade za cíl seznámit čtenáře s nejčastějšími nemocemi děložního hrdla a příčinami jejich vzniku. V přehledu uvádí autor postupy používané k vyšetření a včasnému záchytu změn na děložním hrdle, způsoby léčby a prevence těchto onemocnění.

V závěru brožurky naleznete odpovědi na některé vaše dotazy související s danou problematikou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM