EN

Recepty z bylinek

Ursel Bühringová


Rory Miller jako velitel vězeňské zásahové jednotky prošel stovkami střetů s nejnásilnějšími členy společnosti, kromě toho ale podstoupil i tradiční trénink bojových umění. Během své služby zjistil, že skutečné násilí se ani zdaleka nepodobá tomu, čemu se učíme v tělocvičnách a co nás učí příručky, a rozhodl se o svá poznání podělit.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Heilpflanzenrezepte - Die besten aus der Freiburger Heilpflanzenschule
Počet stran 144
EAN 9788020444332
Datum vydání 21.08.2017
Věk od 15
Formát 176x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,484
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tato kniha je bohatým zdrojem léty prověřených receptur od Ursel Bühringové a mnoha dalších učitelů z proslulé Freiburské školy léčivých bylin.

Najdete v ní bylinkovou pomoc proti nejčastějším zdravotním potížím, které se týkají každého z nás. Dozvíte se v ní například, jak se vypořádat s poruchami trávení či bolestmi břicha, jak posílit imunitní systém, jak vyléčit nachlazení, kašel či akutní sennou rýmu, jak pečovat o srdce a rozproudit krevní oběh, jak ošetřit drobná poranění či bojovat se stresem a bolestmi hlavy. Doplněná je navíc osobními doporučeními a tipy autorek a autorů.

Celkově obsahuje více než 115 vyzkoušených receptů doplněných barevnými fotografiemi a je určena pro všechny věkové kategorie.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM