EN

Život s inzulinem a znamení zvěrokruhu

Helena Vávrová


Dvanáct kapitol o cukrovce čtenáře seznamuje s podstatou onemocnění, s působením inzulínu a inzulinovými režimy, se zákonitostmi metabolické kontroly, selfmonitoringem, úpravou glykemií, se stravou, sportováním, s komplikacemi jak akutními, tak chronickými i s mimořádnými situacemi, které jeho život mohou provázet.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788020437136
Datum vydání 31.03.2015
Věk od 15
Formát 166x166 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,056
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nová kniha paní doktorky Vávrové, která patří mezi naše nejlepší a nejzkušenější edukátorky dětského diabetu, opět mile překvapuje nápaditostí a jedinečností tématu, spojení na první pohled obtížně slučitelných oblastí jako je diabetes a znamení zvěrokruhu, se v jejím podání stává samozřejmostí. Dvanáct kapitol o cukrovce čtenáře seznamuje s podstatou onemocnění, s působením inzulínu a inzulinovými režimy, se zákonitostmi metabolické kontroly, selfmonitoringem, úpravou glykemií, se stravou, sportováním, s komplikacemi jak akutními, tak chronickými i s mimořádnými situacemi, které jeho život mohou provázet.

Svěží a čtivá publikace je určena nejen diabetickým dětem, jejich rodičům, prarodičům a přátelům, ale i dalším zájemcům o problematiku diabetu v dětském věku.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM