EN

Jak si poradit s Microsoft Windows XP v každé situaci

Stephen W. Sagman


Neduhy Windows XP vyřešeny!
Potřebujete odhalit a vyřešit některý z více než tří set nejčastějších problémů s Windows XP, vznikajících vinou nedokonalého operačního systému, nevhodného nastavení nebo omylů uživatele? Už vás nebaví stále restartovat počítač? Tato kniha vám pomůže vyladit váš systém tak, abyste mohli v klidu pracovat, ať již jste začátečník nebo zkušenější uživatel.

Detailní informace

Žánr Windows
Jazyk čeština
Původní název Troubleshooting Microsoft Windows XP
Počet stran 264
EAN 9788025100783
Datum vydání 13.02.2004
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha

Určitě to také znáte: po spuštění Windows na ploše chybí ikony nebo jsou přeházené, program přestal reagovat, při poklepání na soubor se otevře špatný program, nově nainstalované zařízení nefunguje, připojení k Internetu se přerušuje… Pokud se chcete vyhnout hodinám hledání řešení těchto a dalších bezmála 150 problémů s Windows XP způsobených většinou vinou nedokonalého produktu nebo omylů uživatele, můžete je s touto knihou velmi snadno odhalit a rychle vyřešit.

Kapitoly v knize jsou přehledně členěny podle vnějšího projevu potíží, od nichž na základě jednoduchého diagnostického diagramu dojdete k popisu řešení krok po kroku a za bohaté podpory vyobrazených dialogů z Office XP získáte návod, jak problém odstranit. I když je každé řešení navrženo tak, abyste museli číst co nejméně textu a mohli se okamžitě vrátit k práci, místy naleznete doplňující informace, které mohou vysvětlit problém podrobněji, vyřešit související problém nebo pomohou vyhnout se danému problému v budoucnu. Součástí jednotlivých sekcí jsou také velmi užitečné tipy a poznámky.

Nepátrejte složitě po řešení, když je po ruce! Knihu ocení uživatelé, kteří chtějí zkrátit své souboje s Windows XP, aniž by přitom obtěžovali své zkušenější kolegy a především pak domácí uživatelé odkázaní při řešení potíží jen sami na sebe.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM